Actys is overgenomen door MVGM. Bent u huurder, kijk op www.mvgm.nl/actys voor meer informatie. Bent u woningzoeker, kijk op www.ikwilhuren.nu voor woningaanbod.

Over Actys Wonen

Actys Wonen verhuurt en beheert ruim 20.000 vrije sector huurwoningen vanuit zeven vestigingen in Nederland. Dit doen wij in opdracht van diverse partijen, zoals particuliere beleggers, institutionele beleggers  en woningcorporaties.

Onze huurwoningen zijn allesbehalve standaard. Wij bieden een ruim en gevarieerd aanbod aan huurwoningen: van royale penthouses en appartementen op centrumlocaties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Enschede of Assen, tot aan smaakvolle huurwoningen in rustige en natuurrijke gebieden. Binnen ons aanbod tref je zowel bestaande bouw als hoogwaardige nieuwbouw, zo heeft Actys Wonen voor iedere smaak een leuk aanbod.

Comfortabel huren gaat bij Actys Wonen verder dan alléén het aanbieden van huurwoningen op bijzondere locaties. Wij hechten veel waarde aan het snel en adequaat oplossen van technische problemen en aan persoonlijk klantcontact tijdens de huurperiode. Ook denken wij graag mee over zaken die komen kijken bij een nieuwe woning . Wat dacht u van een voordelige energiecontract of een supersnelle tv of internet aansluiting? Met Actys kunt u deze zaken simpel en snel regelen.

Actys Wonen is onderdeel van Actys Wonen Beheer. Wilt u meer informatie over de overige disciplines van Actys of bent u op zoek naar een leuke baan in het vastgoedmanagement? Kijk dan ook eens op https://www.actyswonen.nl/.