Kaart

Huurwoningen in Zwolle

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Zwolle .
Huren in Zwolle
In de mooie stad Zwolle, hoofdstad van de provincie Overijssel, kunt u fijn wonen. De stad heeft meer dan 120.000 inwoners en het  is voor iedere leeftijd er prettig wonen. De stad biedt voor ieder wat wils, jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd en in het gezellige centrum zijn er vele winkels waar je lekker een dagje kunt winkelen. Het culturele aanbod is zeer divers. Voor de liefhebbers is er een theater, diverse musea en diverse rijksmonumenten. 

Wonen in Zwolle
Zwolle is opgedeeld in maar liefst zeventien wijken. Iedere wijk heeft haar eigen kenmerken wat maakt dat het er voor iedereen prettig wonen is. De wijk ‘Stadshagen’ is een van de nieuwste wijken en is omgeven door groen en water. Vanuit deze wijk ben je snel in het centrum van Zwolle. Ook de andere wijken hebben ieder haar eigenschappen. Zwolle heeft een historisch stadcentrum met veel winkels in alle soorten en maten, veel restaurants waar u lekker kunt eten en diverse parken waar u een fijne wandeling kunt maken. Naast de stad Zwolle heeft Actys Wonen ook diverse woningen te huur in de omgeving. Kijkt u bijvoorbeeld eens bij het aanbod in Den Ham, Nijverdal of Hellendoorn.

Woningaanbod in Zwolle
Voor het huren van een huis of appartement in Zwolle, bent u bij Actys Wonen aan het juiste adres. In deze stad staan diverse woningen, van leuke appartementen in het centrum tot aan eengezinswoning in bijvoorbeeld het wijkdeel Breecamp-Oost. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwste woningaanbod? Schrijf u dan nu in en profiteer van de vele voordelen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor: 088-0882100of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl