Kaart

Huurwoningen in Zoetermeer

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Zoetermeer .
Huren Zoetermeer
In Zuid-Holland ligt de gemeente Zoetermeer. De stad ligt in de buurt van Den Haag, waardoor u vanuit Zoetermeer snel op het strand bent. In de stad zijn er diverse voorzieningen voor jong en oud. Zo kunt u het hele jaar door skiën of snowboarden in echte sneeuw. Voor de golfliefhebbers is er Burggolf met een baan van 18 holes. Burggolf bevindt zich in een natuurpark in het westen van Zoetermeer. 

Wonen in Zoetermeer
In het overdekte winkelcentrum Stadshart Zoetermeer kunt u een dagje winkelen. Met het diverse winkelaanbod en de diverse lunchrooms en restaurantjes is het Stadshart een gezellig centrum. Zoetermeer bestaat uit elf woonwijken met daarom heen gelegen een aantal industriegebieden. In de stad bevindt zich het Stadsmuseum Zoetermeer. In het museum gaat u tot 1000 jaar terug in de tijd en komt u alles te weten over de plaats. In de omgeving zijn er diverse wateren waar boottochten georganiseerd worden. Actys Wonen heeft ook woningen te huur in de omgeving van Zoetermeer, waaronder Den Haag en Rotterdam.

Woningaanbod in Zoetermeer
Voor het huren van een huis of appartement in Zoetermeer, bent u bij Actys Wonen Den Haag aan het juiste adres. In Zoetermeer staan diverse woningen, van leuke appartementen in het centrum tot aan eengezinswoning aan de rand van de gemeente met alle vrijheid om u heen. Bij Actys Wonen is een appartement huren in Zoetermeer geen probleem. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwste woningaanbod? Schrijf u dan nu in en profiteer van de vele voordelen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor: 088-0882100 of stuur een mail naar denhaag@actyswonen.nl