Kaart

Huurwoningen in Zevenaar

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Zevenaar .Huren in Zevenaar
Wilt u huurwoningen in Zevenaar bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in deze levendige gemeente. In Zevenaar woont u gemoedelijk en onder de rook van de stad. Er is veel ruimte om groot te wonen en in het centrum zijn prachtige appartementen voor starters te huur. Als uw voorkeur uitgaat naar modern, dan is dat geen probleem in Zevenaar. Groot Holthuizen is een nieuwe wijk aan de oostkant van de gemeente en het aanbod van nieuwbouwwoningen is daar zeer groot.

Wonen in Zevenaar
De gemeente Zevenaar telt ruim 32.000 inwoners en ligt in de provincie Gelderland. Samen met de gemeenten Duiven, Westervoort en Rijnwaarden vormt het de streek De Liemers. Zevenaar is zeer veelzijdig en biedt u een compleet aanbod wat betreft wonen, werk, ontspanning en cultuur. De gemeente kent een aangenaam stadsleven met ruime keus aan winkels, terrasjes en cafés. Tegelijkertijd doet het ook heel dorps aan en is er in Zevenaar geen gebrek aan landelijk groen en mooie natuur. Wilt u woningen in de omgeving van Zevenaar bekijken? Kijkt u dan eens bij het woning aanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Elst of Huissen.

Woningaanbod in Zevenaar
Wilt u graag een woning huren in Zevenaar? Vind uw droomwoning dan via Actys Wonen. Het woningaanbod in Zevenaar is aantrekkelijk en gevarieerd. Een eengezinswoning in de buurt van landelijk gebied of een appartement in het bruisende stadcentrum? In Zevenaar kan het allemaal! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Arnhem, 088-0882100. Of stuur een mail naar arnhem@actyswonen.nl