Kaart

Huurwoningen in Zeist

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Zeist .
Huren in Zeist
In de provincie Utrecht ligt de plaats Zeist, met meer dan 61.000 inwoners. De plaats is goed bereikbaar door middel van de twee treinstations. Tevens zijn er diverse busverbindingen naar onder andere Utrecht. In een bosrijke omgeving in Zeist ligt het ‘Slot Zeist’. Het slot bevat diverse stijlkamers waardoor u, met begeleiding van een gids, een rondleiding kunt doen. Ten zuidoosten van Zeist ligt het nationale park de Utrechtse heuvelrug waar van alles te doen is.

Wonen in Zeist
De gemeente bestaat uit vijf wijken: Zeist-Noord, Zeist-Oost, Zeist- West, Zeist-Centrum en Den Dolder. Zeist ligt tegen de plaat Driebergen aan. Ook hier heeft Actys Wonen huurwoningen. In Zeist en omgeving is het mogelijk om te wonen in een appartement of een woonhuis met tuin. Er is voor ieders wat wils en voorzieningen liggen binnen handbereik.

Woningaanbod in Zeist
Voor het huren van een huis of appartement in Zeist, bent u bij Actys Wonen aan het juiste adres. In Zeist zijn diverse woningen, van karakteristieke panden tot aan volledige nieuwbouw wijken. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwste woningaanbod? Schrijf u dan nu in en profiteer van de vele voordelen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor: 088-0882100 of stuur een mail naar midden@actyswonen.nl