Kaart

Huurwoningen in Weert

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Weert .Huren in Weert
Wilt u huurwoningen in Weert bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. Weert is een stad in Limburg met een veelzijdig karakter en dit is terug te zien in het woningaanbod. In het authentieke centrum van de stad bent u op de goede plek als u een huurwoning te midden van alle bedrijvigheid zoekt. Wanneer u liever wat groter wil wonen én dichter in de buurt van de natuur wilt zijn, dan doet u er goed aan om het aanbod van huurwoningen in de omliggende woonwijken te bekijken. 

Wonen in Weert
Weert ligt in de provincie Limburg en heeft ruim 48.000 inwoners. De stad ligt aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen en wordt ook wel de ‘Poort van Limburg’ genoemd. Het is prettig wonen in Weert; de stad heeft een levendig centrum, ruim opgezette wijken, maar u bent ook binnen een mum van tijd in de natuurgebieden die in de omgeving liggen. Wat betreft cultuur en monumenten heeft de stad ook genoeg te bieden. Midden in het stadscentrum staat bijvoorbeeld de prachtige en geheel gerestaureerde St. Martinuskerk. Weert is bruisend en authentiek, een plek waar stad en natuur zeer goed samen gaan.

Woningaanbod in Weert
Ziet u het helemaal zitten om naar een mooie huurwoning in Weert te verhuizen? Vind de perfecte woning dan via Actys Wonen. Het woningaanbod in Weert is interessant en divers. Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Arnhem, 088-0882100. Of stuur een mail naar arnhem@actyswonen.nl.