Kaart

Huurwoningen in Vlaardingen

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Vlaardingen .Huren in Vlaardingen
Aan de nieuwe Maas in Zuid-Holland ligt de stad Vlaardingen. Het is een oude stad en beschikt dan ook over veel monumentale panden. Een van deze monumentale panden is een gebouw dat gebouwd is in 1778, waarvan een kleine versie in Madurodam staat, genaamd de Visbank. In de stad staat het Museum Vlaardingen. In dit museum is veel terug te vinden over de geschiedenis van Vlaardingen en daarmee de visserij.

Wonen in Vlaardingen
Vlaardingen bestaat uit acht wijken, die allen zeer divers zijn qua oppervlakte. Voor alle leeftijden worden jaarlijks diverse activiteiten en evenementen georganiseerd. In de stad zijn er diverse winkels, waarvan een gedeelte overdekt is. Vlaardingen beschikt over een eigen treinstation en zo zijn diverse steden, zoals Rotterdam, goed bereikbaar. Tevens zijn er diverse busverbindingen die zorgen voor een goede bereikbaarheid van de stad. Er is veel variatie aan woningen. Zo zijn er ruime gezinswoningen, maar ook appartementen met balkon. Een aantal woningen zijn gelegen aan de rivier of in een groene omgeving.            

Woningaanbod in Vlaardingen
Wilt u wonen in de stad die bekend staat als de haringstad van Nederland en in de buurt van Rotterdam? Dan is Vlaardingen iets voor u! Schrijf u in op onze website en blijf op de hoogte van het actuele woningaanbod. Voor vragen en verdere informatie, kunt u contact opnemen naar verhuurkantoor Rotterdam. U kunt bellen naar 088-0882100 of stuur een mail naar rotterdam@actyswonen.nl