Kaart

Huurwoningen in Veendam

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Veendam .Huren in Veendam
Wilt u huurwoningen in Veendam bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in het noorden van Nederland. In deze dunbevolkte plaats is er aan rust en ruimte geen gebrek. In het gezellige centrum zult u slagen als u opzoek bent naar een leuk appartement. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken.

Wonen in Veendam
Veendam ligt in de provincie Groningen en telt op dit moment iets meer dan 27.000 inwoners. Bent u gek op groen? Dan is Veendam de juiste plaats voor u. Het centrum wordt namelijk gekenmerkt door ruimte, waterpartijen en meer dan genoeg groen. Daarnaast heeft het centrum een gezellige winkelstraat waar het gemeentehuis uit 1878 het historische hoogtepunt is. Dat is echter nog niet alles. Zodra u het centrum uit bent komt u in de ongerepte natuur terecht. Spreekt u dit aan, maar weet u niet of Veendam de juiste plaats voor u is? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Wildervank of Stadskanaal.

Woningaanbod in Veendam
Het woningaanbod in Veendam is divers. Een appartement huren in het gezellige centrum of een huis op steenworp afstand van de uitgestrekte natuurgebieden? Het kan in Veendam! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl