Actys is overgenomen door MVGM. Bent u huurder, kijk op www.mvgm.nl/actys voor meer informatie. Bent u woningzoeker, kijk op www.ikwilhuren.nu voor woningaanbod.
 • Thumbnail Aardbeivlinder 158h
  Aardbeivlinder 158h
 • Thumbnail Aardbeivlinder 158h
  Aardbeivlinder 158h
 • Thumbnail Aardbeivlinder 158h
  Aardbeivlinder 158h
 • Thumbnail Aardbeivlinder 158h
  Aardbeivlinder 158h
 • Thumbnail Aardbeivlinder 158h
  Aardbeivlinder 158h
 • Thumbnail Aardbeivlinder 158h
  Aardbeivlinder 158h
Slide voor meer afbeeldingen

Aardbeivlinder 158 h

4007 HB Tiel

€ 950,00 p/mnd

Helaas is de huurwoning Aardbeivlinder 158h Tiel reeds verhuurd. Bekijk hiernaast het beschikbaar aanbod van vergelijkbare huurwoningen in de buurt.

Zelf-energieopwekkende woning met fraai afwerkingsniveau. De woning heeft een EPC van -0,45; hierdoor zijn er geen tot zeer lage energiekosten.

In totaal zijn er in dit project een 10-tal ‘Nul-op-de-meter-woningen’ gebouwd in de jonge buurt 7 van Passewaaij Tiel. Voorzieninge...

Volledige omschrijving

Kenmerken
Soort gebouw Bouwjaar Aantal kamers Oppverlakte Beschikbaarhied
Woonhuis Bestaande bouw 4 kamers 123 m2 per direct

Meer Kenmerken

Zelf-energieopwekkende woning met fraai afwerkingsniveau. De woning heeft een EPC van -0,45; hierdoor zijn er geen tot zeer lage energiekosten.

In totaal zijn er in dit project een 10-tal ‘Nul-op-de-meter-woningen’ gebouwd in de jonge buurt 7 van Passewaaij Tiel. Voorzieningen zoals (basis)scholen, NS-station, winkelcentrum Passewaaij, park- en speelvoorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Het stadscentrum van Tiel is op circa 7 autominuten gelegen en de steden Utrecht, Nijmegen en Den Bosch zijn op gunstige afstand bereikbaar.

INDELING:
Begane grond: Entree, hal met bergkast, toilet met fonteintje, meterkast en trapopgang; woonkamer met trapkast en deur naar de tuin, open keuken met een dubbele keukenopstelling voorzien van vaatwasmachine, combi-oven/magnetron, koelkast, keramische kookplaat en rvs-afzuigkap.

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers van resp. 7 m², 9.5 m² en 15.8 m² groot, badkamer met dubbele wastafel, zwevend toilet en douchehoek voorzien van thermostaatkraan.

Tweede verdieping: Open zolderverdieping met dakraam, wasmachineaansluiting en opstelplaats voor technische installaties.

AFWERKING & INSTALLATIES:
Voor deze woningen geldt een zeer complete afwerking en installatievoorziening. Zo zijn de woningen voorzien van o.a. een gebalanceerde ventilatie in combinatie met luchtverwarming, zonnepanelen, douchewater-warmte-terugwinning en een hoogwaardige bouw.

Verder zijn de woningen opgeleverd met een complete keukenopstelling, sanitair van Villeroy & Boch en geheel voorzien van scanbehang-wandafwerking.

De achtertuinen zijn voorzien van een gaashekwerk met hedera-beplanting en een poort aan de achterzijde. Verder is er een terras aangelegd aan de achterzijde van de woning met looppad naar de buitenberging. De voortuin wordt afgeschermd met een lage haagbeuk.

COMFORTABEL WONEN ZONDER ENERGIELASTEN!
De woningen zijn gebouwd als zgn. ‘Nul-op-de-meter-woningen’. Dit houdt in dat zij niet alleen energieneutraal zijn, maar daar bovenop ook nog eens extra energie opwekken voor het dagelijks huishoudelijk gebruik.

Dit project van 10 woningen is door Klok Wonen ontwikkeld en gebouwd, uniek is dat de woningen bij oplevering een energieprestatiegarantie ontvangen voor de komende 10 jaar. Gedurende deze periode monitort Klok Service & Beheer (i.s.m. installatiebedrijf Ordelman & Dijkman) de woningen en de prestaties van de technische installaties. Deze gegevens worden geanalyseerd en de bewoners worden geadviseerd hoe de apparaten te gebruiken. Via een app hebben de bewoners ook zelf inzicht in het verbruik. Op deze manier garanderen de betrokken partijen dat het gewenst energieprestatieniveau ook daadwerkelijk wordt behaald.

Voor de technisch geïnteresseerden: de woningen hebben een EPC van -0,45 (energieneutraal is EPC=0). De extra opwekking bij deze woningen bedraagt bij een tussenwoning 2.700 kWh op jaarbasis, welke energie dus gebruikt wordt voor huishoudelijk (gebruikers) energieverbruik buiten het zgn. gebouwgebonden verbruik. Indien gewenst geeft het overzicht ‘wonen zonder energierekening’ een berekening van dit verbruik, deze informatie is te verkrijgen via de makelaar.
Als bewoner dient u er wel rekening mee te houden dat de woning moet worden aangesloten bij een energieleverancier welke een verrekeningstarief (saldering) hanteert voor de terug te leveren energie, daarnaast gelden er zgn. vastrechten. De daadwerkelijke maandelijkse energiekosten zijn dus afhankelijk van uw verbruik en de gekozen nutsleverancier.

- Perceelgrootte en tuinafmetingen zijn per woning verschillend, afmetingen zijn ter indicatie.

Soort gebouw Woonhuis
Bouwjaar Bestaande bouw
Aantal kamers 4 kamers
Oppverlakte 123 m2
Beschikbaarhied per direct

Details van de woning

Keuken koelkast, combimagnetron, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap
Badkamer douche, toilet, dubbele wastafel
Aantal toiletten 2
Aantal Slaapkamers 3
Buitenruimte achtertuin, voortuin
Bergruimte zolder, schuur
Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Kostenoverzicht* (Wat zijn de extra kosten van een huurwoning? Meer informatie)

Maandlasten
Huur 950,00
Eenmalige kosten
Waarborgsom 950,00
Inkomenseis (bruto per maand )
Inkomenseis bij 1 huurder 3.800,00
Inkomenseis bij 2 huurders 3.800,00

* Alle genoemde kosten zijn inclusief BTW

Foto Aardbeivlinder 158h Foto Aardbeivlinder 158h Foto Aardbeivlinder 158h Foto Aardbeivlinder 158h Foto Aardbeivlinder 158h Foto Aardbeivlinder 158h

Huurwoningen in de buurt van Tiel