Kaart

Huurwoningen in Steenwijk

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Steenwijk .Huren in Steenwijk
Steenwijk is een stad met een veelzijdig karakter en dat is terug te zien in het gevarieerde aanbod van woningen die er te huur zijn. De stad kent een gemoedelijk en historisch centrum waar leuke appartementen en bovenetages te huur zijn. In de omliggende woonwijken vindt u een breed scala aan huurwoningen. Denk hierbij aan indrukwekkende vrijstaande woningen, eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Wilt u huurwoningen in Steenwijk bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in deze prachtige plaats.

Wonen in Steenwijk
Steenwijk ligt in Overijssel en telt op dit moment bijna 19.000 inwoners. De stad ligt in de kop van de provincie en is van oorsprong een oude vestingstad. Tegenwoordig staat Steenwijk bekend om de bijzondere landschappen. Het bevindt zich namelijk in de regio WaterReijk Weerribben Wieden; een enorm gebied met water-, riet- en boslandschappen die afgewisseld worden met leuke en pittoreske dorpen en kleine steden. Wil jij graag in deze natuurrijke omgeving wonen, maar staat je droomhuis niet in Steenwijk? Neem dan eens een kijkje bij het woningaanbod van huurwoningen in Emmeloord of Heerenveen. Deze twee plaatsen liggen respectievelijk op veertig kilometer en dertig kilometer afstand van Steenwijk.

Woningaanbod in Steenwijk
Ziet u het helemaal zitten om naar een mooie huurwoning in Steenwijk te verhuizen? Vind de perfecte woning dan via Actys Wonen. Het woningaanbod in Steenwijk is gevarieerd. Een appartement huren in het historische centrum of juist wat dichter in de buurt van de natuur een huis huren? Geen probleem! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Assen, 088-0882100. Of stuur een mail naar assen@actyswonen.nl.