Actys is overgenomen door MVGM. Bent u huurder, kijk op www.mvgm.nl/actys voor meer informatie. Bent u woningzoeker, kijk op www.ikwilhuren.nu voor woningaanbod.

Park Harga Schiedam

3118 JK Schiedam

€ 0,00 - € 0,00 /mnd

 • Aantal woningen
  30
 • Kamers
  4 - 4
 • Oppervlakte
  118 - 118 m2

Park Harga

Zeer energiezuinige en ruime eengezinswoningen in Schiedam. Schrijf u nu in op www.hureninparkharga.nl

In Schiedam worden 30 energiezuinige woningen gebouwd in de wijk Park Harga. Dit wordt een nieuwe, milieuvriendelijke wijk met 156 woningen, langs de groene Poldervaart. De wijk Park Harga is goed bereikbaar, biedt veel ruimte, groen en mogelijkheden voor ontspanning en ligt op fietsafstand van het gezellige historische centrum. Het betreft 12 eindwoningen en 18 tussenwoningen. De woningen, van het type MorgenWonen, worden gebouwd door Volker Wessels. De woningen hebben een EPC-waarde van minder dan nul. Oplevering medio Q2/Q3 2018

De toekomstige huurders hoeven geen of minimale energiekosten te verwachten. De woning levert namelijk zo veel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben. De bewoners krijgen inzicht in hun energieverbruik dankzij een energiemonitor en een slimme meter. MorgenWonergie werkt als een belbundel: als de geboden hoeveelheid energie niet wordt overschreden, dan zijn er geen energiekosten.

In Park Harga komen 30 duurzame eengezinswoningen van het type “Morgen Wonen”.

Het betreft de adressen: Esther Vergeerstraat 30-48 (even), 52-62 (even) en Mark Huizingapad 1-19 (oneven), 23-29 (oneven). De afmetingen van de woningen zijn als volgt:

 • Beukmaat 5.40 m bij 9.66 m
 • Totale gebruiksoppervlak: 118 m2
 • Perceeloppervlakte: 140 m2.

 

Park Harga

Thuis in Schiedam

De groene wijk Park Harga wordt een wijk voor iedereen: starters, gezinnen met kinderen én ouderen. In Park Harga geniet u elke dag van het groen. De rijke Poldervaart is een favoriete route voor fietsers die rechtstreeks naar Midden-Delfland fietsen.

Ook de mooie Prinsenroute en het Jeneverpad lopen hier langs. In het Hargapark zijn tal van sportverenigingen actief. De parkpaden lenen zich uitstekend voor een rondje hardlopen of wandelen.


Bekijk de kaartweergave