Kaart

Huurwoningen in Schiedam

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Schiedam .
Huren in Schiedam
Schiedam is een stad gelegen in de provincie Zuid-Holland. De stad ligt nabij Rotterdam en staat bekend als stad van de jenever. U kunt dan ook het Jenevermuseum bezoeken en de Jeneverhistorie beleven. Het is ook mogelijk om de in het Stedelijk Museum Schiedam diverse exposities bekijken, waaronder Nederlandse moderne en hedendaagse kunst. De stad beschikt vijf grote molens die vroeger graan maalden. Naast deze molens heeft Schiedam meer dan 400 monumenten met ieder zijn verhaal.

Wonen in Schiedam
De stad bestaat uit negen wijken waarbij iedere wijk haar bijzonderheden kent. In Schiedam is er van alles te doen. Het is een mooie stad om te gaan wandelen, er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van sporten en ook is het mogelijk om Schiedam per water te verkennen. Schiedam heeft diverse woningen. Er zijn diverse appartementen die het wonen aangenaam maken. Wilt u liever wonen in de grote stad naast Schiedam, bekijk dan het woningaanbod in Rotterdam. Of wellicht is het wonen in de vissersplaats Vlaardingen iets voor u.

Woningaanbod in Schiedam
Het woningaanbod in Schiedam is zeer divers. Voor het huren van een woning in deze stad bent u bij Actys Wonen aan het juiste adres. U kunt terecht voor verschillende appartementen van diverse grootten. Geef in de filter uw woonvoorkeuren aan en kijk of voor u de geschikte woning te huur is of schrijf u nu in en blijf op de hoogte van het actuele woningaanbod in de door u opgegeven plaats(en). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verhuurkantoor: rotterdam@actyswonen.nl of neem telefonisch contact op via 088-0882100.