Kaart

Huurwoningen in Rotterdam

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Rotterdam .
Huren in Rotterdam
Wilt u graag een huurwoning in Rotterdam? Vind dan uw gewenste woning bij Actys Wonen. Rotterdam is in vergelijking met andere grote steden in Nederland een stad met moderne gebouwen. Dit doordat de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog grotendeels is verwoest. In de wijk ‘Kop van Zuid’ staan de hoogste wolkenkrabbers van Nederland, waaronder de Maastoren, New Orleans en  in 2013 voltooid: De Rotterdam. Verder is Rotterdam een bekende havenstad, die belangrijk is voor de import en export van diverse goederen van Nederland. De diversiteit van woningen, maakt het wonen in Rotterdam zo leuk!

Wonen in Rotterdam
Rotterdam is gelegen in Zuid-Holland. De nieuwe architectuur is een statement in Rotterdam. Zo is vorig jaar in oktober de Markthal, in Rotterdam Blaak, officieel geopend. Het is de eerste overdekte markt van Nederland. In de stad zijn er diverse activiteiten te doen. Zo is er de mogelijkheid om het Wereldmuseum Rotterdam te bezoeken of voor de waaghalzen: abseilen van de hoogste baan in Europa, de Euromast.  Ook in de omgeving van Rotterdam staan diverse woningen te huur, bijvoorbeeld in Schiedam, Vlaardingen of iets verder van Rotterdam: Zwijndrecht. 

Woningaanbod in Rotterdam
In Rotterdam kunt u wonen aan het water, in een groene omgeving of in de wolken. Er staan diverse woningen in de stad. Een aparte, maar vrijwel bekende is de paalwoning. Dit is een gekantelde kubus op een paal.  Actys Wonen heeft diverse woningen te huur in Rotterdam. Staat de gewenste woning er niet tussen? Schrijf u dan nu in en ontvang het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Rotterdam, 088-0882100. Of stuur een mail naar rotterdam@actyswonen.nl