Kaart

Huurwoningen in Rolde

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Rolde .Huren in Rolde
Wilt u graag een woning huren in Rolde? Dan helpen wij bij Actys Wonen u daar graag mee. In dit dorp in Drenthe is er aan rust en ruimte geen gebrek en dat is terug te zien in het aanbod van huurwoningen. Er zijn veel vrijstaande woningen te huur en in de buurt van veel groen wonen is geen enkel probleem. Wilt u liever in een kindvriendelijke en ruim opgezette wijk wonen? Ook dat kan in Rolde.

Wonen in Rolde
Rolde is een klein dorp in de provincie Drenthe en telt op dit moment ongeveer 4.000 inwoners. Rolde hoort bij de gemeente Aa en Hunze en ligt ongeveer op zes kilometer afstand van Assen. Het is prettig leven in dit vriendelijke dorp. Als uw droomhuis in Rolde staat dan woont u te midden van uitgestrekte landschappen en mooie bossen. Spreekt dit u aan, maar weet u niet of Rolde het juiste dorp voor u is? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Wildervank, Veendam en Stadskanaal.

Woningaanbod in Rolde
Het woningaanbod in Rolde is interessant, want er is voor ieder wat wils. Een grote, vrijstaande woning aan de rand van het dorp of een prachtige boerderij omgeven door land? Geen probleem, het kan in Rolde! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.