Kaart

Huurwoningen in Roden

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Roden .Huren in Roden
Wilt u huurwoningen in Roden bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in het noorden van Nederland. Roden ligt op ongeveer vijftien kilometer afstand van Groningen en in dit dorp is aan rust, ruimte en authenticiteit geen gebrek. In het gemoedelijke centrum zult u slagen als u opzoek bent naar een modern appartement of een historisch pand aan de gracht. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken.

Wonen in Roden
Roden ligt in het noorden van de provincie Drenthe en telt op dit moment iets meer dan 14.500 inwoners. Het dorp heeft een belangrijke centrumfunctie en inwoners van omliggende dorpen komen naar Roden om te werken en winkelen. Roden kent nog veel authentieke plekken, maar er is steeds meer ruimte voor nieuwbouw. Het dorp heeft verschillende ruim opgezette nieuwbouwwijken waar uw kinderen rustig en veilig kunnen opgroeien. Spreekt u dit aan, maar weet u niet of Roden de juiste plaats voor u is? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Veendam of Wildervank.

Woningaanbod in Roden
Het woningaanbod in Roden is divers. Een appartement huren in het gemoedelijke centrum of een ruime eengezinswoning in een rustige woonwijk? Het kan in Roden! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.