Actys is overgenomen door MVGM. Bent u huurder, kijk op www.mvgm.nl/actys voor meer informatie. Bent u woningzoeker, kijk op www.ikwilhuren.nu voor woningaanbod.
 • Thumbnail Wooncomplex Veerhuis
  Wooncomplex Veerhuis
 • Thumbnail Wooncomplex Veerhuis
  Wooncomplex Veerhuis
 • Thumbnail Wooncomplex Veerhuis
  Wooncomplex Veerhuis
Slide voor meer afbeeldingen

Wooncomplex Veerhuis

6991 DZ Rheden

€ 528,00 - € 661,00 /mnd

 • Aantal woningen
  46
 • Kamers
  3 - 3
 • Oppervlakte
  62 - 62 m2

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar, u kunt zich hiervoor opgeven middels inschrijfformulier. Neem hiervoor contact op met het verhuurkantoor.

Attent - wonen, welzijn, zorg

Attent - wonen, welzijn, zorg

Attent wonen welzijn zorg (wwz) is een organisatie met een maatschappelijke doelstelling, die diensten levert op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan vooral ouderen in de brede regio van Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Elst. Attent wwz levert die diensten daar waar u verblijft. Dat kan dus in één van haar locaties zijn, maar ook bij u thuis. Bij Attent wwz spannen ongeveer 1400 medewerkers en 600 vrijwilligers zich in om, aan meer dan 1.500 cliënten, zoveel mogelijk maatwerk te leveren, met als doel de kwaliteit van leven van de cliënt te ondersteunen op een manier die bij de individuele situatie van de cliënt past.   

U bent onze klant en de medewerkers zijn kwalitatief hoogwaardige dienstverleners. Kwaliteit, variatie in aanbod, respectvolle bejegening en flexibiliteit kenmerken onze werkwijze. Attent wwz wil de kwaliteit van de dienstverlening permanent verbeteren en zorgen voor voldoende en kwalitatief geschikt personeel en een gezonde bedrijfsvoering. 

Meer weten? Kijk op www.attentwwz.nl