Kaart

Huurwoningen in Raalte

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Raalte .Huren in Raalte
Wilt u huurwoningen in Raalte bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in Overijssel. Raalte ligt in het centrum van Salland en kent een divers aanbod van huurwoningen. In het karakteristieke centrum bent u op de goede plek als u een mooi appartement te midden van alle winkels zoekt en in de buurt van het station wilt wonen. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken.

Wonen in Raalte
Raalte ligt in de provincie Overijssel en telt bijna 37.000 inwoners. Het is een prachtige plaats om te wonen, want Raalte heeft een aangenaam woonklimaat en is tevens omgeven door natuur. Zo heeft u er onder andere de Raalterwoold, de Luttenberg en De Sallandse Heuvelrug. In het laatstgenoemde natuurgebied kunt u lange wandelingen maken en het hele jaar door genieten van prachtige vergezichten. Verder heeft Raalte een gezellig winkelcentrum en een museum met oude Amerikaanse motoren. Wilt u woningen in de omgeving van Raalte bekijken? Kijkt u dan eens bij het woning aanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Nijverdal, Holten en Rijssen.

Woningaanbod in Raalte
Het woningaanbod in Raalte is redelijk uiteenlopend. Een eengezinswoning in een rustigere wijk of een grote vrijstaande huurwoning op steenworp afstand van De Sallandse Heuvelrug? Geen probleem! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.