Kaart

Huurwoningen in Purmerend

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Purmerend .
Huren in Purmerend
Onder de rook van Amsterdam ligt Purmerend. Het is een stad in de provincie Noord-Holland. Het dient niet te verward worden met het dorp Purmerland, dit ligt ten zuiden van Purmerend. Indien u werkt in Amsterdam, is Purmerend ook ideale stad om in te wonen. Door de goede busverbindingen tussen de twee steden, bent u snel in de hoofdstad.

Wonen in Purmerend
De Koemarkt is het bekende plein in Purmerend, waar diverse evenementen worden jaarlijks plaatsvinden. Het staat bekend om het kunstwerk van Hans Kuyper waar omheen diverse terrassen zijn. Het is een bekend plein waar je kunt stappen, borrelen of een hapje kunt eten. Purmerend beschikt over een hele lijst met rijksmonumenten. Veelal zijn dit woonhuizen die beschikken over een punt-, lijst- of klokgevel. Ook is het mogelijk om cultuur te snuiven, want de stad beschikt over twee musea. Namelijk het Purmerends Museum en het Museum Waterland. In Purmerend is van alles te doen voor jong en oud. Zo kunt u naar een van de podia gaan of een film pakken bij JT bioscopen of het filmhuis Purmerend. In de omgeving van Purmerend heeft Actys Wonen ook diverse woningen te huur, onder andere in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam.  

Woningaanbod in Purmerend
Het woningaanbod in Purmerend is divers. U vindt er kleine en grote appartementen, maar ook diverse eengezinswoningen. Voer uw wensen in de filter en kijk welke woningen te huur zijn in Purmerend (en omgeving). Kijk voor al het aanbod bij ‘ik wil huren’ of neem voor meer informatie contact op met het verhuurkantoor: amsterdam@actyswonen.nl of rotterdam@actyswonen.nl. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar  088-0882100.