Kaart

Huurwoningen in Oldenzaal

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Oldenzaal .
Huren in Oldenzaal
In Twente, provincie Overijssel, ligt de stad Oldenzaal. Deze stad kent vijf woonwijken, waar diverse voorzieningen zijn gelegen. Er zijn diverse sportaccommodaties en de stad heeft dan ook diverse verenigingen. In Oldenzaal staan diverse woningen. Zo zijn er diverse appartementen maar ook woningen met een ruime tuin. In Oldenzaal en omgeving is veel groen aanwezig. Ten westen van de stad ligt het recreatiepark Het Hulsbeek. Hier is het mogelijk om diverse sporten/activiteiten uit te oefenen en is het mogelijk om er in de zomer te zwemmen.

Wonen in Oldenzaal
De stad staat bekend om de gezellig sfeer met diverse monumentale panden. Het centrum van Oldenzaal heeft twee overdekte winkelcentrums, namelijk de Driehoek en de Vijfhoek. Daarnaast zijn er nog de smalle straatjes, waar ook veel winkeltjes zijn te vinden. In het midden van het centrum staat de oude Sint Plechelmusbasiliek, gedateerd uit 1150. Ook heeft de stad veel restaurantjes en zomers kunt u genieten op de sfeervolle terrassen aan de Groote Markt. In het Stadstheater de Bond kunt u terecht voor diverse optreden/uitvoeringen.  Wilt u liever in een grote stad wonen? Wellicht is dan Enschede iets voor u. Ook heeft Actys Wonen woningen in Hengelo, Losser of Borne. 

Woningaanbod in Oldenzaal
Voor het huren van een huis of appartement in Oldenzaal, bent u bij Actys Wonen aan het juiste adres. Wilt u graag wonen in het centrum of liever op een rustige locatie, maar toch alle voorzieningen binnen handbereik? Wij hebben een divers aanbod. Kijk voor al het aanbod bij ‘ik wil huren’ of neem contact op met het verhuurkantoor: enschede@actyswonen.nl of bel naar 088-0882100.