Kaart

Huurwoningen in Nijverdal

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Nijverdal .Huren in Nijverdal
Wilt u huurwoningen in Nijverdal bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. Wij helpen u graag met het vinden van een woning in Overijssel. In de grootste plaats van de gemeente Hellendoorn is een divers aanbod van woningen te vinden. In het karakteristieke stadcentrum bent u op de goede plek als u een mooi appartement te midden van alle bedrijvigheid zoekt. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken.

Wonen in Nijverdal
Nijverdal ligt in de provincie Overijssel en telt meer dan 24.000 inwoners. Het is een prachtige plaats om te wonen, want Nijverdal heeft een aangenaam woonklimaat en is tevens omgeven door natuur. Nijverdal ligt namelijk aan de voet van de De Sallandse Heuvelrug. Een natuurgebied waar u lange wandelingen kunt maken en het hele hele jaar door kunt genieten van prachtige vergezichten. Bent u meer een stadsmens? Geen probleem, want Nijverdal heeft ook een modern en veelzijdig centrum. Benieuwd naar woningen in de omgeving van Nijverdal? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in Almelo of Hellendoorn.

Woningaanbod in Nijverdal
Het woningaanbod in Nijverdal is uiteenlopend en er is voor ieder wat wils. Een appartement in het moderne en bruisende stadscentrum of een eengezinswoning in een rustigere buurt op steenworp afstand van De Sallandse Heuvelrug? Geen probleem! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.