Kaart

Huurwoningen in Markelo

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Markelo .Huren in Markelo
Wilt u huurwoningen in Markelo bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in Overijssel. In dit rustige Twentse dorp is een divers aanbod van woningen te vinden. In het historische centrum bent u op de goede plek als u een klein appartement te midden van alle bedrijvigheid zoekt. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken. 

Wonen in Markelo
Markelo ligt in de provincie Overijssel en telt ongeveer 7.500 inwoners. Het is een prettig dorp om te wonen, want Markelo heeft een aangenaam woonklimaat, vele traditionele en culturele gebouwen en is tevens omgeven door natuur. Op steenworp afstand van het centrum ligt de Markelose Berg en daar kunt u lange wandelingen en fietstochten maken. Naast het prachtige landschap kent Markelo een gezellig en historisch centrum waar u kunt shoppen en heerlijk kunt eten. Klinkt wonen in Markelo ideaal, maar staat uw droomwoning er niet? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod van huurwoningen in het nabijgelegen Goor, Delden of Holten.

Woningaanbod in Markelo
Het woningaanbod in Markelo is zeer divers. Wilt u een grote woning huren waarin u wordt omgeven door groen of woont u liever in een moderne eengezinswoning? Het kan allemaal in Markelo! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.