Kaart

Huurwoningen in Lochem

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Lochem .Huren in Lochem
Wilt u graag een woning huren in Lochem? Daar helpen wij bij Actys Wonen u graag mee. In deze gemeente in de achterhoek is er aan rust en ruimte geen gebrek. In het gezellige centrum zult u slagen als u opzoek bent naar een leuk appartement. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken.

Wonen in Lochem
Lochem ligt in de provincie Gelderland en de gemeente telt op dit moment meer dan 33.000 inwoners. In deze gemeente in de Achterhoek liggen ook diverse natuurgebieden. Zo kunt u onder andere prachtige wandelingen maken in het bos, over de heide of langs kastelen. Daarnaast kent Lochem een zeer mooi stadscentrum met leuke winkels en gezellige kroegen. Aan authenticiteit en gemoedelijkheid geen gebrek in de Achterhoek! Bent u benieuwd naar woningen in de omgeving van Lochem? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Gorssel, Borculo, Neede of Groenlo.

Woningaanbod in Lochem
Het woningaanbod in Lochem is zeer divers. Een appartement in het pittoreske centrum of een grotere huurwoning op steenworp afstand van het bos? Het kan in Lochem! Staat de gewenste woning er toch niet tussen? Schrijf u dan nu in en ontvang het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.