Kaart

Huurwoningen in Lichtenvoorde

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Lichtenvoorde .Huren in Lichtenvoorde
Wilt u huurwoningen in Lichtenvoorde bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in de Achterhoek. In het pittoreske centrum bent u op de goede plek als u een mooie bovenwoning te midden van alle bedrijvigheid zoekt. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken. Als uw voorkeur uitgaat naar een wijk waar veel nieuwbouw staat, dan is Wijk ’t Veld perfect voor u. In deze wijk staan tientallen nieuwe en energiezuinige gezinswoningen.

Wonen in Lichtenvoorde
Lichtenvoorde ligt in de provincie Gelderland en telt bijna 13.000 inwoners. Deze rustige woonplaats is onderdeel van de gemeente Oost Gelre en is van alle gemakken voorzien. De Markt is het middelpunt van het centrum en kent een karakteristiek horecaplein met gezellige restaurants en leuke cafés. Daarnaast is er in Lichtenvoorde enorm veel bedrijvigheid en er zijn tal van sociale- en onderwijsvoorzieningen. Verder hebben veel bedrijven zich in en om Lichtenvoorde gevestigd en dit zorgt weer voor een hoge werkgelegenheid. Bent u benieuwd naar woningen in de omgeving van Lichtenvoorde? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Aalten, Groenlo of Terborg.

Woningaanbod in Lichtenvoorde
Het woningaanbod in Lichtenvoorde uiteenlopend. Een bovenwoning in het gezellige centrum of een nieuwbouwwoning in een rustigere buurt? Geen probleem! Het kan allemaal in Lichtenvoorde. Mocht de gewenste woning er niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Arnhem, 088-0882100. Of stuur een mail naar arnhem@actyswonen.nl.