Kaart

Huurwoningen in Lelystad

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Lelystad .
Huren in Lelystad
Als hoofdstad van Flevoland en omgeven door water, ligt de stad Lelystad. De stad heeft meer dan 75.000 inwoners. Op het gebied van musea, kunst en cultuur is er in Lelystad genoeg te doen. Lelystad staat tevens bekent door de grote fashion outlet ‘Batavia stad’. In het centrum zijn diverse winkels te vinden, van grote ketens tot aan kleine boetiekjes. Ook zijn er in Lelystad de wekelijkse markten met diverse producten.

Wonen in Lelystad
Lelystad beschikt over veel groen en er zijn diverse bossen. De stad bestaat uit tien wijken, die ook wel wooneilanden heten. De woonwijken zijn ieder voorzien van diverse voordelen, waaronder winkels, scholen en diverse bushaltes. Vanuit Lelystad bent u met de trein snel in bijvoorbeeld Almere. Wilt u graag in Lelystad wonen maar staat uw gewenste woning er niet tussen? Kijk dan ook bij het aanbod in Almere, Amsterdam en Harderwijk. 

Woningaanbod in Lelystad
Voor het huren van een huis of appartement in Lelystad, bent u bij Actys Wonen aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod in Arnhem en omgeving. In onder andere de wijk Molenbeke, op korte afstand van het centrum, staan ruime appartementen te huur. Of liever wonen in een natuurrijke/rustige omgeving? Dicht bij het Immerloo park bevinden zich diverse huurwoningen aan de Groningensingel of Bredasingel. Deze laatste twee straten liggen in het stadsdeel Arnhem-Zuid. Kijk voor al het aanbod bij ‘ik wil huren’ of neem contact op met het verhuurkantoor: midden@actyswonen.nl of bel naar 088-0882100.