Kaart

Huurwoningen in Koog aan de Zaan

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Koog aan de Zaan .
Huren in Koog aan de Zaan
In de provincie Noord-Holland, dicht bij Amsterdam, ligt het dorp Koog aan de Zaan. Omgeven door veel water kunt u hier in alle rust wonen in een woning dat aansluit bij uw woonvoorkeuren. Koog aan de Zaan staat, net zoals Zaandam, bekend om de monumentale panden in de kleuren groen en blauw. In de plaats ligt een oliemolen, genaamd Het Pink. De molen dateert uit 1620 en wordt ook wel de Zaansche molen genoemd. 

Wonen in Koog aan de Zaan
Koog aan de Zaan bestaat uit twee delen, namelijk Westerkoog en Oud-Koog. Koog aan de Zaan is goed bereikbaar en er is een goede  treinverbinding om andere naar andere plaatsen toe te gaan. Koog aan de Zaan heeft twee treinstations waar u op kunt stappen. Vanuit het dorp bent u in een half uur aan het strand. Wilt u rustig wonen maar in de buurt van Amsterdam? Wellicht is Koog aan de Zaan iets voor u. Het is ook de moeite om een kijkje te nemen bij het woningaanbod in Zaandam of Wormerveer gelegen ten noorden van Koog aan de Zaan. Een gezellig dorp met ruim 11.000 inwoners. 

Woningaanbod in Koog aan de Zaan
Voor het huren van een woning in Koog aan de Zaan, bent u bij Actys Wonen aan het juiste adres. Wij beschikken over een divers aanbod in de Zaanstreek. Kijk voor al het aanbod bij ‘ik wil huren’ of neem contact op met het verhuurkantoor: amsterdam@actyswonen.nl of bel naar 088-0882100.