Kaart

Huurwoningen in IJsselstein

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in IJsselstein .Huren in IJsselstein
IJsselstein ligt op minder dan twintig kilometer afstand van het historische stadscentrum van Utrecht. Zelf heeft de gemeente ook een monumentaal centrum, maar daarnaast heeft het ook rustige woonwijken die omgeven zijn door echt Hollands landschap. Dit zorgt voor een enorme diversiteit in het aanbod van huurwoningen. In het centrum vindt u prachtige karakteristieke appartementen, maar in de omliggende wijken staan vooral ruime eengezinswoningen en mooie vrijstaande huizen. Wilt u huurwoningen in IJsselstein bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning.

Wonen in IJsselstein
IJsselstein is een gemeente in de provincie Utrecht en telt op dit moment net iets meer dan 34.000 inwoners. Samen met Montfoort, Oudewater en Lopik vormt IJsselstein in het Groene Hart de Utrechtse Waarden. IJsselstein is omgeven door groene weilanden en rust, maar heeft tegelijkertijd ook een cultureel en bruisend hart. Er is altijd wat te beleven en het ligt op steenworp afstand van de Randstad. Bent u benieuwd naar woningen in de omgeving van IJsselstein? Kijkt u dan eens bij het uitgebreide woningaanbod van huurwoningen in Houten, Zeist of Utrecht.

Woningaanbod in IJsselstein
Het woningaanbod in IJsselstein is zeer divers. Een appartement huren in de monumentale binnenstad of wonen in een rustige wijk met veel groen? In IJsselstein is de keus aan u. Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Nieuwegein, 088-0882100. Of stuur een mail naar midden@actyswonen.nl