Kaart

Huurwoningen in Holten

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Holten .Huren in Holten
Wilt u huurwoningen in Holten bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in Overijssel. Holten ligt aan de Holtenberg en kent een divers aanbod van huurwoningen. In het karakteristieke centrum bent u op de goede plek als u een mooi appartement te midden van alle gezelligheid zoekt. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken. Wilt u bijvoorbeeld in een nieuwbouwwijk wonen waar voorzieningen als een basisschool en een sporthal op steenworp afstand liggen? Let dan op het aanbod van huurwoningen in De Kol.

Wonen in Holten
Holten ligt in de provincie Overijssel en telt bijna 9.000 inwoners. Het is een prachtig dorp om te wonen, want Holten heeft een aangenaam woonklimaat en is tevens omgeven door natuur. Zo heeft u er onder andere de Holtenberg en De Sallandse Heuvelrug. In het laatstgenoemde natuurgebied kunt u lange wandelingen maken en het hele jaar door genieten van prachtige vergezichten. Wilt u woningen in de omgeving van Holten bekijken? Kijkt u dan eens bij het woning aanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Nijverdal, Raalte, Rijssen of Markelo.

Woningaanbod in Holten
Het woningaanbod in Holten is uiteenlopend en uitstekend. Een eengezinswoning in een rustigere wijk of een grote vrijstaande huurwoning op steenworp afstand van De Sallandse Heuvelrug? Geen probleem! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.