Kaart

Huurwoningen in Harderwijk

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Harderwijk .Huren in Harderwijk

Harderwijk is bij veel mensen bekend door het Dolfinarium. Het is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De binnenstad heeft zo’n 100 rijksmonumenten. Harderwijk is van herkomst een Hanzestad. Er worden dan ook diverse Hanze Stadswandelingen georganiseerd waarbij u kunt wandelen langs pleinen, oude panden en een aantal museums. In bijvoorbeeld het Stadsmuseum vindt u tentoonstellingen, kunt u koffie drinken of de binnentuin bekijken. 


Wonen in Harderwijk
De plaats heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er diverse activiteiten op het gebied van sport en natuur. Harderwijk ligt aan het water en tevens is de Veluwe op korte afstand van de gemeente. De Veluwe is een landstreek en heeft een oppervlakte van maar liefst 1000 km2. In het park is het mogelijk om te paardrijden, fietsen, wandelen en nog veel meer! Het wonen in Harderwijk of omgeving is voor jong en oud een plezier. Andere plaatsen dichtbij de Veluwe, waar u via Actys Wonen een woning kunt huren, zijn Apeldoorn, Barneveld, Ede of Arnhem.

Woningaanbod in Harderwijk
Voor het huren van een huis of appartement in Harderwijk, bent u bij Actys Wonen aan het juiste adres. In Harderwijk staan diverse woningen, van karakteristieke panden tot aan volledige nieuwbouw wijken. Wilt u op de hoogte blijven van het nieuwste woningaanbod? Schrijf u dan nu in en profiteer van de vele voordelen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor: 088-0882100 of stuur een mail naar midden@actyswonen.nl