Actys is overgenomen door MVGM. Bent u huurder, kijk op www.mvgm.nl/actys voor meer informatie. Bent u woningzoeker, kijk op www.ikwilhuren.nu voor woningaanbod.
 • Thumbnail Diakenhuisweg 113
  Diakenhuisweg 113
 • Thumbnail Diakenhuisweg 113
  Diakenhuisweg 113
 • Thumbnail Diakenhuisweg 113
  Diakenhuisweg 113
 • Thumbnail Diakenhuisweg 113
  Diakenhuisweg 113
Slide voor meer afbeeldingen

Diakenhuisweg 113

2033 AR Haarlem

€ 925,00 p/mnd

Helaas is de huurwoning Diakenhuisweg 113 Haarlem reeds verhuurd. Bekijk hiernaast het beschikbaar aanbod van vergelijkbare huurwoningen in de buurt.

Diakenhuisweg 113, Zuiderpolder | Haarlem

€ 925,00 per maand | 69 m² | drie kamers | twee balkons

Ruimte en volop licht
In de Zuiderpolder is deze praktische driekamerappartement te huur. Heerlijk ruim wonen, in woningen me...

Volledige omschrijving

Kenmerken
Soort gebouw Bouwjaar Aantal kamers Oppverlakte Beschikbaarhied
Appartement Bestaande bouw 3 kamers 69 m2 per direct

Meer Kenmerken

Diakenhuisweg 113, Zuiderpolder | Haarlem

€ 925,00 per maand | 69 m² | drie kamers | twee balkons

Ruimte en volop licht
In de Zuiderpolder is deze praktische driekamerappartement te huur. Heerlijk ruim wonen, in woningen met een gunstige lichtinval door grote raampartijen. De lichte woonkamer beschikt over een halfopen keuken met inbouwapparatuur. Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De badkamer met een ligbad, douche en wastafel is comfortabel. Ook handig is de inpandige berging in de woning.

Fijne appartementen in gemoedelijke wijk
Comfortabel wonen, in een ruim appartement met uitzicht. De Zuiderpolder is een jonge wijk omgeven door groen. Voor de dagelijkse boodschappen is er rondom het winkelcentrum Prinses Beatrixplein voldoende aanbod. Met de A9 en station Haarlem Spaarnwoude in de buurt, is de bereikbaarheid van de wijk optimaal.

Rustig en goed bereikbaar
De woonwijk Zuiderpolder ligt aan oostkant van Haarlem. Het is een geliefde, jonge wijk waar gezinnen, stellen en alleenstaanden prettig wonen. De woonomgeving is rustig en vriendelijk, ook voor (klein)kinderen. Handig zijn de winkels rondom het Prinses Beatrixplein, op vijf minuten fietsafstand. Hier zijn een supermarkt, bakker, slagerij en een toko te vinden. Voor  een uitgebreider aanbod van winkels, cafés en restaurants, ligt de gezellige binnenstad van Haarlem op slechts tien minuten fietsafstand. Genieten van de natuur kan volop in de directe omgeving. Bijvoorbeeld in de Kennemer Duinen of op het strand bij Bloemendaal. De ligging van de wijk is gunstig, nabij snelweg A9 en station Haarlem-Spaarnwoude. Hierdoor is het centrum van Amsterdam binnen een kwartier bereikbaar. Ook zijn er goede verbindingen met Schiphol, de Haarlemmermeer en de IJ-mond.

Twee balkons of een terras
Deze 48 appartementen liggen aan de Diakenhuisweg, verspreid over twee gelijke woontorens met opvallend frisse kleuren metselwerk. Beide gebouwen tellen zes woonlagen, met ieder drie tot vijf appartementen. De woningen zijn bereikbaar via een ruime hal met lift, waar alleen bewoners toegang tot hebben. De appartementen beschikken standaard over twee balkons; aan slaap- en woonkamerzijde. De woningen op de begane grond beschikken over een tuin en een balkon op de eerste etage. Handig is ook de (fietsen)berging op de begane grond. Voor de auto is er voldoende plek rondom de woontorens.

Soort gebouw Appartement
Bouwjaar Bestaande bouw
Aantal kamers 3 kamers
Oppverlakte 69 m2
Beschikbaarhied per direct

Details van de woning

Badkamer ligbad
Aantal toiletten 1
Aantal Slaapkamers 2
Buitenruimte balkon
Bergruimte bergkast

Kostenoverzicht* (Wat zijn de extra kosten van een huurwoning? Meer informatie)

Maandlasten
Huur 925,00
Servicekosten 56,00
Eenmalige kosten
Kosten naamplaatje 33,28
Inkomenseis (bruto per maand )
Inkomenseis bij 1 huurder 3.492,00
Inkomenseis bij 2 huurders 4.996,00
 Samen minimaal 70x de kale maandhuur, waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is. Het gaat hier wel om een huurovereenkomst die beide huurders aangaat. Zij moeten derhalve beiden als contractpartij in de overeenkomst worden genomen.

* Alle genoemde kosten zijn inclusief BTW

Foto Diakenhuisweg 113 Foto Diakenhuisweg 113 Foto Diakenhuisweg 113 Foto Diakenhuisweg 113

Download hier de plattegronden van Diakenhuisweg 113.

Huurwoningen in de buurt van Haarlem