Kaart

Huurwoningen in Haarlem

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Haarlem .Huren in Haarlem
Wilt u graag verhuizen naar een mooie huurwoning in Haarlem? Vind de gewenste woning dan via Actys Wonen. Haarlem behoort tot één van de middelgrote steden in de Randstad en heeft een rijke historie en prachtige monumenten. Er is echter ook veel nieuwe en moderne architectuur te vinden zoals de nieuwbouw rond de Appelaar. Het hart van het stadcentrum is de Grote Markt. Aan de markt grenzen een aantal bijzondere historische gebouwen waaronder het stadhuis en de Vleeshal. Als u graag in een stad wilt wonen, maar ook gek bent op de natuur dan is Haarlem uitermate geschikt. Vanuit de stad bent u binnen no-time in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en ook de kleurrijke Bollenstreek en de Keukenhof liggen praktisch om de hoek.

Wonen in Haarlem
Haarlem ligt in Noord-Holland en wordt ook wel het kleine zusje van Amsterdam genoemd. Dat is niet voor niks zo, want de stad heeft namelijk bijna 160.000 inwoners. Het is daarmee na Amsterdam de tweede grootste stad van de provincie. In Haarlem is het gehele jaar door van alles te doen, het ligt op een steenworp afstand van onze prachtige hoofdstad én het strand is bijna uw achtertuin. Wilt u liever in de buurt van Haarlem wonen? Bekijk dan het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Amstelveen of Zaandam.

Woningaanbod in Haarlem
Het woningaanbod in Haarlem is divers en aantrekkelijk. Wilt u een appartement in het centrum of een mooie eengezinswoning vlakbij ’t Spaarne? Het kan allemaal en de keus is aan u. Staat uw droomwoning er toch niet tussen? Schrijf u dan nu in en ontvang het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Amsterdam, 088-0882100. Of stuur een mail naar amsterdam@actyswonen.nl.