Kaart

Huurwoningen in Haaksbergen

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Haaksbergen .
Huren in Haaksbergen
In het zuiden van Overijssel ligt het dorp Haaksbergen. Het dorp bevindt zich onder de stad Enschede en heeft bijna 18.000 inwoners. In Haaksbergen en omgeving is veel groen te vinden waar het mogelijk is om te gaan mountainbiken. Tevens kunt u een wandeling te maken, over bijvoorbeeld het Möll’npad. Daarnaast kunt u bij het Toeristisch Overstap Punt diverse routes vinden om te gaan wandelen of te fietsen. Deze routes zijn gelegen in een groen gebied met mooi uitzicht. In Haaksbergen staat een oude windmolen, ‘De Korenbloem’ en een Watermolen. Hier is het mogelijk om deze molens te bezoeken en een rondleiding te ontvangen.  

Wonen in Haaksbergen
Het dorp beschikt over de nodige winkels en er zijn tal van activiteiten mogelijk. Zo kunt u naar het Museum Buurtspoorweg, gaan zwemmen of dieren bekijken bij de kinderboerderij. Wilt u deze groene omgeving op kunnen zoeken, maar liever in een stad wonen? Wellicht is het wonen in Enschede iets voor u. Actys Wonen heeft tevens woningen in Hengelo en Borculo. 

Woningaanbod in Haaksbergen
Actys Wonen heeft ook woningen te huur in Nijmegen. Ook is het mogelijk om in een gemeente te wonen tussen Nijmegen en de Duitse grens, genaamd Groesbeek, te wonen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk bij ‘Ik wil huren’ voor het huidige woningaanbod of neem contact op met het verhuurkantoor in Arnhem. Zij kunnen met u de mogelijkheden doornemen in Nijmegen maar ook voor het wonen in de omgeving van deze plaats. U kunt bellen naar 088-0882100 stuur een mail naar arnhem@actyswonen.nl.