Kaart

Huurwoningen in Groningen

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Groningen .Huren in Groningen
Wilt u graag een huurwoning in Groningen? Dan ben u bij Actys Wonen aan het goede adres. Groningen wordt de architectuurstad van Nederland genoemd en dat is niet voor niets. Met historische herenhuizen, arbeiderswoningen, pakhuizen, appartementen, nieuwbouwwoningen en hofjes is het aanbod enorm en boven alles ook divers. Als u daarnaast ook graag ergens wilt wonen waar water is, dan is Groningen perfect voor u. De stad is omringd door water, heeft drie ruime jachthavens en is verbonden met diverse vaarwegen. Het biedt daardoor doorvaarmogelijkheden naar het oosten van Groningen, het Lauwersmeer, de Eems en Friesland.

Wonen in Groningen
Groningen ligt in de gelijknamige provincie in Noord-Nederland en telt meer dan 200.000 inwoners. Gemiddeld is een inwoner van Groningen 36,4 jaar en dat maakt het de jongste stad van Nederland. De stad zelf is echter niet zo jong en heeft een rijke geschiedenis. Dit is terug te zien aan de historische gebouwen zoals het Centraal Station en de Rijksuniversiteit van Groningen. De stad heeft echter ook een moderne publiekstrekker: het Groninger Museum. Het museum is een kunstwerk op zich en trekt sinds de opening in 1994 jaarlijks duizenden bezoekers. Is Groningen toch iets te groot voor u? Kijk dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Assen. Dat ligt op minder dan 30 kilometer afstand van deze prachtige stad.

Woningaanbod in Groningen
Het woningaanbod in Groningen is groot en er is voor ieder wat wils. Een huurwoning of een appartement? Geen probleem! Staat de gewenste woning er toch niet tussen? Schrijf u dan nu in en ontvang het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Assen, 088-0882100. Of stuur een mail naar assen@actyswonen.nl.