Kaart

Huurwoningen in Goor

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Goor .Huren in Goor
Wilt u huurwoningen in Goor bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in Overijssel. In deze rustige Twentse stad is een divers aanbod van huurwoningen te vinden. De verschillende woonwijken in Goor bieden een breed scala aan karakteristieke huurwoningen, leuke rijtjeshuizen en nieuwe appartementen. Wilt u in een wijk wonen waar voornamelijk prachtig vormgegeven woningen uit 1925 staan? Let dan goed op het aanbod van huurwoningen in Tuindorp. Wilt u liever in een nieuwbouwwijk wonen? Let dan op het aanbod van huurwoningen in De Hogenkamp. 

Wonen in Goor
Goor is een stad in de provincie Overijssel en telt meer dan 12.000 inwoners. Het is een kleine, maar fijne stad om te wonen. Goor heeft namelijk een aangenaam woonklimaat en een dorpse mentaliteit. De stad is van alle gemakken voorzien en kent een grote verscheidenheid aan winkels, scholengemeenschappen en culturele voorzieningen. Daarnaast is Goor samen met Delden, Diepenheim en Markelo onderdeel van het Hof van Twente. Landschappelijk gezien is het Hof van Twente een historisch gebied. Er staan kastelen en molens en er is genoeg vrije natuur waar u prachtige wandelingen kunt maken. Bent u benieuwd naar woningen in de omgeving van deze karakteristieke stad? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in Delden, Borne en Markelo.

Woningaanbod in Goor
Het woningaanbod in Goor is zeer divers. Een twee-onder-een-kapwoning in een kleine nieuwbouwwijk of een leuk appartement in het centrum? Geen probleem! Het kan allemaal in Goor. Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.