Actys is overgenomen door MVGM. Bent u huurder, kijk op www.mvgm.nl/actys voor meer informatie. Bent u woningzoeker, kijk op www.ikwilhuren.nu voor woningaanbod.
 • Thumbnail Wooncomplex Vogelvlucht
  Wooncomplex Vogelvlucht
 • Thumbnail Wooncomplex Vogelvlucht
  Wooncomplex Vogelvlucht
 • Thumbnail Wooncomplex Vogelvlucht
  Wooncomplex Vogelvlucht
 • Thumbnail Wooncomplex Vogelvlucht
  Wooncomplex Vogelvlucht
 • Thumbnail Wooncomplex Vogelvlucht
  Wooncomplex Vogelvlucht
Slide voor meer afbeeldingen

Wooncomplex Vogelvlucht

6987 GT Giesbeek

€ 635,00 - € 686,00 /mnd

 • Aantal woningen
  25
 • Kamers
  3 - 3
 • Oppervlakte
  79 - 94 m2

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar, u kunt zich inschrijven op de wachtlijst. Neem hiervoor contact op met het verhuurkantoor.

Tussen de Gieseplas van de IJssel en de kern van het rustieke Giesbeek treft u appartementencomplex Vogelvlucht, met 25 huurwoningen voor ouderen die zelfstandig willen blijven wonen. De comfortabele huurappartementen aan de straat Steenoven zijn ruim en levensloopbestendig en bedoeld voor vitale senioren. Het complex biedt hen een uitgelezen kans om veilig te wonen in een prettige omgeving, omringd door mooie natuur en op loopafstand van de groene IJsseldijk en de winkels en voorzieningen in het dorp.

Appartementencomplex Vogelvlucht heeft drie woonlagen. Er zijn twee typen driekamerappartementen: 12 met een oppervlakte van 94 m2 en 13 met een oppervlakte van 79 m2. Alle woningen hebben een terras of balkon en een eigen berging, zowel in het appartement als op de begane grond. 

De appartementen voldoen aan de eisen van het landelijk kwaliteitskeurmerk Woonkeur. Daarmee is een flink hoger kwaliteitsniveau gegarandeerd dan wettelijk is vereist. De ruime gemeenschappelijke entree met lift komt in de hoek van het L-vormig gebouw. Rondom het woongebouw is ruime parkeergelegenheid.

Giesbeek is een idyllisch dorp in de mooie streek de Liemers onder de rook van Arnhem. Samen met de andere historische plaatsjes Babberich, Angerlo en Lathum valt Giesbeek onder de gemeente Zevenaar. Giesbeek zelf telt ruim 2.800 inwoners. De kerk en de oude molen De Hoop geven het dorp een karakteristieke uitstraling. 

Dankzij de ligging aan de Gieseplas die uitkomt in de IJssel, is Giesbeek een paradijs voor waterliefhebbers. In de omgeving zijn diverse jachthavens en het nabijgelegen recreatiegebied Rhederlaag biedt volop mogelijkheden voor de watersport. Aan de overkant van de Gieseplas ligt het prachtige natuurgebied de Posbank, onderdeel van Nationaal park de Veluwezoom.

Giesbeek biedt diverse voorzieningen, zoals een supermarkt, restaurants en een postkantoor. Op sociaal en cultureel gebied gebeurt er veel. Sinds 2004 heeft Giesbeek een Kulturhus, het eerste in Nederland. Kulturhus De Brede Blik herbergt een cultureel centrum waar allerlei verenigingen hun activiteiten ontplooien. Verder vindt u er de bibliotheek met internetcafé,een uitdeelpost van de apotheek, een basisschool, kinderopvang en een consultatiebureau.

Giesbeek is een prima uitvalsbasis naar andere plaatsen. Vanuit het dorp bent u met de auto in een kwartier in Arnhem of Dieren. In auwelijks tien minuten rijdt u naar Hanzestad Doesburg en het gezellige Deventer ligt op ongeveer een half uur rijden.


Bekijk de kaartweergave