Kaart

Huurwoningen in Emmen

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Emmen .Huren in Emmen
Emmen is een stad met een enorm veelzijdig karakter. Het centrum heeft namelijk een historische kant, maar wordt ook gekenmerkt door moderne architectuur. Naast het centrum bestaat Emmen uit zeven redelijk grote woonwijken. Wijken zoals Angelslo en Emmerhout staan bekend om de open opzet en woonerven. Emmen is de ideale woonplaats voor mensen die houden van de stad, maar ook heel graag willen uitwaaien op het platteland. Of je nu een huis wilt huren in een rustige woonwijk of een modern appartement in het centrum, het kan allemaal in deze stad.

Wonen in Emmen
Emmen ligt in het zuidoosten van de provincie Drenthe en heeft op dit moment meer dan 109.000 inwoners. De stad heeft een breed en afwisselend aanbod als het gaat om vermaak, kunst, cultuur én natuur. Zo sta je in Dierenpark Emmen oog in oog met wilde dieren, geniet je van heerlijk eten in de talloze restaurants in het centrum en maak je prachtige wandelingen in het uitgestrekte Veenland. Wilt u liever nog wat rustiger wonen? Kijk dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in noordelijker gelegen Rolde of Stadskanaal.

 Woningaanbod in Emmen
Ziet u het helemaal zitten om naar een mooie huurwoning in Emmen te verhuizen? Vind de perfecte woning dan via Actys Wonen. Het woningaanbod in Emmen is aantrekkelijk en zeer divers; van modern en stads tot groot en landelijk. Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Assen, 088-0882100. Of stuur een mail naar assen@actyswonen.nl