Huren in Eibergen
Wilt u graag een woning huren in Eibergen? Dan helpen wij bij Actys Wonen u daar graag mee. In dit dorp in de Achterhoek is er aan rust en ruimte geen gebrek. In het gezellige centrum zult u slagen als u opzoek bent naar een leuke bovenwoning. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken. Op de Bleek is bijvoorbeeld een nieuwe wijk in Eibergen waar u sfeervol en op steenworp afstand van de natuur kunt wonen. De ruim opgezette wijk staat vol met nieuwe rijtjeshuizen, vrijstaande huizen en twee-onder-eenkapwoningen en door de eigen speelvoorzieningen en sportfaciliteiten is het een zeer kindvriendelijke wijk.

Wonen in Eibergen
Eibergen ligt in de provincie Gelderland en telt op dit moment iets meer dan 13.000 inwoners. Het sfeervolle dorp ligt aan de rivier de Berkel en is omgeven door landelijk gebied. Eibergen heeft haar inwoners veel te bieden. Naast de vele restaurants en winkels in het centrum heeft het dorp ook een openluchttheater en zijn er op het gebied van wonen veel nieuwe wijken in opbouw. Bent u benieuwd naar woningen in de omgeving van Eibergen? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Neede, Borculo, Lochem of Groenlo.

Woningaanbod in Eibergen
Het woningaanbod in Eibergen is uiteenlopend en er is voor ieder wat wils. Een appartement in het pittoreske centrum of een grotere huurwoning op steenworp afstand van de natuur? Het kan in Eibergen! Staat de gewenste woning er toch niet tussen? Schrijf u dan nu in en ontvang het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.