Kaart

Huurwoningen in Eefde

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Eefde .Huren in Eefde
Wilt u huurwoningen in Eefde bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in Gelderland. In het rustige Eefde is een divers aanbod van huurwoningen te vinden. De verschillende woonwijken in Eefde bieden een breed scala aan karakteristieke huurwoningen, schilderachtige villa’s en leuke rijtjeshuizen.

Wonen in Eefde
Eefde ligt in de provincie Gelderland en telt op dit moment iets meer dan 4.000 inwoners. Het is een kleine, maar fijne plek om te wonen. Eefde heeft namelijk een aangenaam woonklimaat en een dorpse mentaliteit. Eefde is van alle gemakken voorzien en kent een grote verscheidenheid aan winkels, scholengemeenschappen en culturele voorzieningen. Eefde is een schilderachtig plaatsje en dat aan het Twentekanaal ligt. Ben u gek op de natuur en rust? Dan is Eefde perfect voor u! Bent u benieuwd naar woningen in de omgeving van Eefde? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in Gorssel, Borculo en Lochem.

Woningaanbod in Eefde
Het woningaanbod in Eefde is divers. Een twee-onder-een-kapwoning in een de buurt van het centrum of een prachtige villa in de buurt van veel groen? Geen probleem! Het kan allemaal in Gorssel. Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Arnhem, 088-0882100. Of stuur een mail naar arnhem@actyswonen.nl.