Actys is overgenomen door MVGM. Bent u huurder, kijk op www.mvgm.nl/actys voor meer informatie. Bent u woningzoeker, kijk op www.ikwilhuren.nu voor woningaanbod.
 • Thumbnail De Kolonel
  De Kolonel
 • Thumbnail De Kolonel
  De Kolonel
 • Thumbnail De Kolonel
  De Kolonel
Slide voor meer afbeeldingen

De Kolonel

6842 CT Ede

€ 840,00 - € 1.395,00 /mnd

 • Aantal woningen
  37
 • Kamers
  2 - 4
 • Oppervlakte
  82 - 150 m2

U bent met uw partner op zoek naar rust en ruimte.

Project De Kolonel in de wijk Veluwse Poort, dat medio 2018 wordt opgeleverd, wordt gebouwd in de bekende kazerneterreinen van Ede. Het terrein van 106 hectare groot werd tot enkele jaren geleden gebruikt voor de legering van militairen. Op dit terrein wordt een appartementencomplex (Bergansiuslaan 1-75) gerealiseerd met daarin 37 appartementen, verdeeld over vier verdiepingen. Er komen 18 verschillende type appartementen, variërend van 82 m2 tot 150 m2. Het huurniveau is vanaf € 840,00 tot € 1395,00 per maand.

Het complex is opgedeeld in drie vleugels van elk drie appartementen per laag en er zijn vier woonlagen. Individueel wonen dus, met veel privacy. De vormgeving van het complex is aangepast aan de vormgeving van de bestaande kazernegebouwen en de vrijheid van de natuur. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met verschillen in hoogte en de statige bomen en lanen die er al liggen.

Bent u geïnteresseerd in één van deze heerlijke appartementen? Schrijft u zich dan in om kans te maken op uw droomwoning.

Klik hier voor meer informatie omtrent dit schitterende project!