Actys is overgenomen door MVGM. Bent u huurder, kijk op www.mvgm.nl/actys voor meer informatie. Bent u woningzoeker, kijk op www.ikwilhuren.nu voor woningaanbod.
  • Thumbnail Parnassiaveld 75
    Parnassiaveld 75
Slide voor meer afbeeldingen

Parnassiaveld 75

1115 EH Duivendrecht

€ 769,00 p/mnd

Helaas is de huurwoning Parnassiaveld 75 Duivendrecht reeds verhuurd. Bekijk hiernaast het beschikbaar aanbod van vergelijkbare huurwoningen in de buurt.

Het zeer gewilde appartementencomplex (bouwjaar 1975) is gesitueerd in een parkachtige omgeving. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer (trein, bus en metro op loopafstand) met een directe en snelle verbindingen naar het centrum van Amsterdam, Schiphol, Den Haag...

Volledige omschrijving

Kenmerken
Soort gebouw Bouwjaar Aantal kamers Oppverlakte Beschikbaarhied
Appartement Bestaande bouw 3 kamers 60 m2 per direct

Meer Kenmerken

Het zeer gewilde appartementencomplex (bouwjaar 1975) is gesitueerd in een parkachtige omgeving. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer (trein, bus en metro op loopafstand) met een directe en snelle verbindingen naar het centrum van Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Utrecht en de uitvalswegen A1, A2, A9, A10 zijn in de directe omgeving. Duivendrecht is een kleine plaats behorende bij de gemeente Ouder-Amstel en ligt op steenworp afstand van Amsterdam en Diemen. Parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig.Indeling: woonkamer 25 m2, recent gerenoveerde keuken en badkamer met ligbad, 2 slaapkamers, lift, balkon of tuin. Elk appartement heeft de beschikking over een berging op de begane grond.De kosten voor het huren van een garagebox zijn € 87,55 per maand.

Soort gebouw Appartement
Bouwjaar Bestaande bouw
Aantal kamers 3 kamers
Oppverlakte 60 m2
Beschikbaarhied per direct

Details van de woning

Kostenoverzicht* (Wat zijn de extra kosten van een huurwoning? Meer informatie)

Maandlasten
Huur 769,00
Servicekosten 56,00
Stookkosten 130,00
Eenmalige kosten
Inkomenseis (bruto per maand )
Inkomenseis bij 1 huurder 3.537,00
Inkomenseis bij 2 huurders 3.537,00

* Alle genoemde kosten zijn inclusief BTW

Foto Parnassiaveld 75

Huurwoningen in de buurt van Duivendrecht