Kaart

Huurwoningen in Dieren

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Dieren .Huren in Dieren
Wilt u huurwoningen in Dieren bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in dit levendige dorp. In Dieren woont u gemoedelijk boven de rook van Arnhem en Nijmegen. Er is veel ruimte om groot te wonen, in het centrum zijn mooie bovenwoningen voor starters te huur en in de omliggende wijken staan ruime eengezinswoningen en leuke rijtjeshuizen. Gaat uw voorkeur uit naar rustiek en groot? Let dan op het aanbod van huurwoningen aan de rand van Dieren. Daar staan de grote vrijstaande woningen en woont u op loopafstand van de prachtige natuur.

Wonen in Dieren
Dieren telt ruimt 15.500 inwoners en ligt in de provincie Gelderland. Het dorp is onderdeel van de gemeente Rheden en ligt tussen de heuvelachtige bossen van de Veluwezoom en de rivier de IJssel. Dieren is een levendig dorp en heeft een cultureel en karakteristiek centrum. Groot is het niet, maar het dorp is van alle gemakken voorzien. Naast een grote verscheidenheid aan winkels kent Dieren ook een groot aantal basisscholen en andere scholengemeenschappen. Verder heeft het dorp een aantal bijzondere bezienswaardigheden zoals de Dierense Toren en de Carolineberg. Klinkt wonen in Dieren ideaal, maar staat uw droomwoning er niet tussen? Neem dan eens een kijken bij het aanbod van huurwoningen in het nabijgelegen Velp, Didam en Giesbeek.

Woningaanbod in Dieren
Wilt u graag een woning huren in Dieren? Vind de ideale woning dan via Actys Wonen. Het woningaanbod in Dieren is aantrekkelijk en gevarieerd. Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Arnhem, 088-0882100. Of stuur een mail naar arnhem@actyswonen.nl.