Kaart

Huurwoningen in Deventer

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Deventer .Huren in Deventer
Deventer is één van de oudste steden in Nederland en het oudste stenen woonhuis staat zelfs in deze stad. Veertig jaar lang heeft Deventer er veel aan gedaan om het historische aspect van de binnenstad te behouden. De afgelopen jaren ligt er echter ook nadruk op een aantal nieuwe en moderne stadswijken. Deventer hoopt dat die stadswijken een voorbeeld gaan zijn voor de rest van Nederland als het gaat om moderne en verantwoorde architectuur. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat er veel diversiteit is op de woningmarkt in Deventer. Oud en nieuw gaan hier prachtig samen.

Wonen in Deventer
Deventer ligt in het zuidwesten van de provincie Overijssel. Deze charmante stad is gelegen aan de IJssel en heeft bijna 100.000 inwoners. Bijzonder aan deze stad is de goed bewaarde en rijke historie. Er zijn weinig steden in Nederland waar zoveel monumenten te zien zijn als in Deventer. De afgelopen dertig jaar zijn bovendien bijna alle monumenten in de stad gerestaureerd. Aan authenticiteit en historie geen gebrek in Deventer! Zou u liever iets centraler willen wonen? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Apeldoorn.

Woningaanbod in Deventer
Wilt u graag verhuizen naar een mooie huurwoning in Deventer? Vind de gewenste woning dan via Actys Wonen. Het woningaanbod in Deventer is uiteenlopend en er is voor ieder wat wils. Een appartement in het historische stadcentrum of een eengezinswoning in een rustigere buurt? Geen probleem! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Arnhem, 088-0882100. Of stuur een mail naar arnhem@actyswonen.nl