Kaart

Huurwoningen in Den Haag

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Den Haag .Huren in Den Haag
Den Haag, een leuke stad met diverse voorzieningen heeft van alles te bieden. Op korte afstand van Scheveningen is het er zomers goed vertoeven. De stad staat bekend om onder andere de oude trams, de Haagse markt en het buitenhof. In deze stad zijn veel ambassades en ministeries te vinden en hier bevinden zich ook het Internationaal Strafhof en Internationaal Gerechtshof. In de oude stad staan veel monumenten en zijn er diverse museums te vinden.

Wonen in Den haag
Wilt u graag wonen in Den haag, de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. Den haag staat bekend om het Buitenhof, het symbolische teken de ooievaar en attracties zoals Madurodam en Haags Historisch Museum. Jaarlijks vinden diverse evenementen plaats in Den Haag, onder andere Parkpop, Haags UIT Festival en Crossing Border.

Wil u al deze gemakken in de buurt, maar liever in een andere plaats wonen? Wellicht is wonen in Leidschendam of Zoetermeer iets voor u, binnen 20 minuten bent u in Den Haag! Of graag wonen in de stad die bekend staat om de mooie kleur blauw? Kijk dan bij het woningaanbod in Delft. 

Woningaanbod in Den Haag
Actys Wonen heeft diverse woningen te huur in Den Haag. Bent u op zoek naar een ruim en luxe appartement in New Babylon? Of liever een appartement in een karakteristiek oud pand?

De mogelijkheden zijn groot. Wilt u niet wonen in centrum, maar wel alle voorzieningen bij u in de buurt hebben? Wellicht is dan is dan een woning, in het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg, iets voor u. Ook is er de mogelijkheid om te wonen tussen het centrum en het strand in. Het Statenkwartier is dan de uitgesproken plek om te wonen. Daar bevinden zich diverse, ruime appartementen die beschikken over een parkeerplaats.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verhuurkantoor Den Haag: denhaag@actyswonen.nl of bel naar 088-0882100.