Kaart

Huurwoningen in Delfzijl

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Delfzijl .Huren in Delfzijl
Wilt u graag een huurwoning in Delfzijl? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. Delfzijl is een stad met veel karakter en dat is terug te zien in het woningaanbod. Een modern appartement aan het water of een ruime eengezinswoning; in Delfzijl kan het allemaal. De afgelopen jaren zijn er veel moderne appartementencomplexen bijgebouwd, maar dat is gelukkig niet ten koste gegaan van authenticiteit van de stad. Delfzijl is de ideale uitvalsbasis voor mensen die werken in het centrum van Groningen, maar rustiger willen wonen.
 

Wonen in Delfzijl
Delfzijl ligt in het noordoosten van de provincie Groningen en telt op dit moment meer dan 25.000 inwoners. Delfzijl is een prachtige havenstad en vervult een centrumfunctie in Noordoost-Groningen. Het gebied is namelijk van alle gemakken voorzien. Naast een ziekenhuis beschikt Delfzijl ook over voorzieningen op het gebied van onderwijs. Verder kent de stad een bruisende havenboulevard en een gezellig centrum. Wat betreft cultuur heeft Delfzijl ook genoeg te bieden. Een hoogtepunt is het MuzeeAquarium, een museum en zeeaquarium in één. Wilt u graag in Groningen wonen, maar liever iets centraler? Kijk dan eens bij het woningaanbod in het nabij gelegen Veendam, Wildervank of Assen.
 

Woningaanbod in Delfzijl
Ziet u het helemaal zitten om naar een mooie huurwoning in Delfzijl te verhuizen? Vind de perfecte woning dan via Actys Wonen. Het woningaanbod in Delfzijl is zeer uiteenlopend. Een vrijstaande huurwoning of een appartement in het centrum? Geen probleem! Mocht de gewenste woning er niet tussen staan dan kunt u zich inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Assen, 088-0882100. Of stuur een mail naar assen@actyswonen.nl.