Kaart

Huurwoningen in Delft

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Delft .Huren in Delft
Delft is de stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer en de historie is er goed bewaard gebleven. Dit is vooral te zien in de binnenstad. Mede daardoor zijn de appartementen in het centrum zeer gewild. Wilt u liever een volledig huis huren in Delft? Dan zult u buiten het centrum moeten kijken. In Hof van Delft bijvoorbeeld. Deze wijk is zeer populair bij jonge gezinnen. Dit komt onder andere door de ideale ligging ten opzichte van Station Delft en de binnenstad. Mocht uw voorkeur liggen bij wat meer rust dan is Voordijkshoorn zeer geschikt. Deze wijk bevat veel groen, water en recreatiemogelijkheden. In Delft is er voor ieder wat wils.

Wonen in Delft
De historische stad ligt tussen Den Haag en Rotterdam, heeft iets meer dan 100.000 inwoners en staat tegenwoordig bekend als Delft Kennisstad. Dit komt onder andere door de aanwezigheid van de Technische Universiteit en het onderzoeksinstituut TNO. Mede door de status als studentenstad is er in Delft het hele jaar door genoeg te doen. De ligging is ideaal met betrekking tot de afstand naar de kust. In de zomer bent u binnen no-time op het strand. Zou u liever nog dichterbij de kust willen wonen? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Rijswijk of Voorburg. Deze twee steden liggen respectievelijk op zes kilometer en twaalf kilometer afstand van Delft.

Woningaanbod in Delft
Wilt u graag verhuizen naar een mooie huurwoning in Delft? Vind de gewenste woning dan via Actys Wonen. Het woningaanbod in Delft zeer uiteenlopend. Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Rotterdam, 088-0882100. Of stuur een mail naar rotterdam@actyswonen.nl