Kaart

Huurwoningen in Delden

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Delden .Huren in Delden
Wilt u huurwoningen in Delden bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in Overijssel. In deze rustige Twentse stad is een divers aanbod van woningen te vinden. In het historische centrum bent u op de goede plek als u een klein appartement te midden van alle bedrijvigheid zoekt. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken. 

Wonen in Delden
Delden ligt in de provincie Overijssel en telt bijna 7.500 inwoners. Het is een prettige stad om te wonen, want Delden heeft een aangenaam woonklimaat, vele traditionele en culturele gebouwen en is tevens omgeven door natuur. Op steenworp afstand van het centrum ligt Kasteel Twickel en daar kunt u lange wandelingen en fietstochten maken. Naast het prachtige landschap kent Delden een gezellig en historisch centrum waar u kunt shoppen en heerlijk kunt eten. Klinkt wonen in Delden ideaal, maar staat uw droomwoning er niet tussen? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod van huurwoningen in het nabijgelegen Goor, Markelo of Holten.

Woningaanbod in Delden
Het woningaanbod in Delden is zeer divers. Wilt u een grote woning huren waarin u wordt omgeven door groen of woont u liever in een moderne eengezinswoning? Het kan allemaal in Delden! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.