Kaart

Huurwoningen in Bussum

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Bussum .Huren in Bussum
Wilt u graag verhuizen naar een mooie huurwoning in Bussum? Vind de gewenste woning dan via Actys Wonen. Een aantal jaar geleden zijn de wijken Het Spiegel en Het Brediuskwartier uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht. Qua bebouwing zijn de wijken zeer verschillend, maar er is voor ieder wat wils. Qua woningen is er namelijk veel keus in Bussum. Er zijn wijken met grote vrijstaande huizen, maar er zijn ook rustige woonwijken die ideaal zijn voor gezinnen met kinderen. Als u opzoek bent naar een mooie huurwoning op steenworp afstand van de Randstad, dan gaat u in Bussum zeker slagen. 

Wonen in Bussum
Bussum ligt in de provincie Noord-Holland en heeft op dit moment net iets meer dan 32.000 inwoners. Bussum is een voormalige gemeente gelegen in het Gooi, maar maakt sinds 1 januari 2016 deel uit van de nieuwe gemeente Gooise Meren. Bussum is een typisch tuindorp en de woonwijken zijn omgeven door groen en zijn ruim opgezet. Daarnaast heeft de gemeente een gezellig winkelhart en ligt het op bijna dertig kilometer afstand van zowel Amsterdam als Utrecht. Bent u benieuwd naar woningen in de omgeving van Bussum? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Hilversum of Huizen.

Woningaanbod in Bussum
Het woningaanbod in Bussum is divers en aantrekkelijk. Wilt u een prachtige vrijstaande woning in het Brediuskwartier of een mooie eengezinswoning huren in Westereng? Het kan allemaal en de keus is aan u. Staat uw droomwoning er toch niet tussen? Schrijf u dan nu in en ontvang het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Amsterdam, 088-0882100. Of stuur een mail naar amsterdam@actyswonen.nl.