Actys is overgenomen door MVGM. Bent u huurder, kijk op www.mvgm.nl/actys voor meer informatie. Bent u woningzoeker, kijk op www.ikwilhuren.nu voor woningaanbod.
 • Thumbnail Scala Medica 2
  Scala Medica 2
 • Thumbnail Scala Medica 2
  Scala Medica 2
Slide voor meer afbeeldingen

Scala Medica 2

3752 HR Bunschoten

€ 875,00 - € 1.075,00 /mnd

 • Aantal woningen
  5
 • Kamers
  3 - 4
 • Oppervlakte
  73 - 130 m2

Huren in Scala Medica

Wonen in alle rust met ruim voldoende (zorg)voorzieningen in de direct omgeving. En bovendien toekomstbestendig. Dat is nieuwbouwcomplex Scala Medica 2. De 14 appartementen zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping, boven de commerciële ruimtes die bestemd zijn voor tweedelijnszorg-aanbieders. Op de begane grond bevinden zich ook de entree, fietsenstalling en de postvakken van de bewoners en de lift naar de appartementen. Elk appartement wordt instapklaar opgeleverd en beschikt over een royale woonkamer met open compleet ingerichte keuken, badkamer, apart toilet, een berging en een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon (1e verdieping) of een loggia (2e verdieping). Deze is gelegen aan de woonkamer en in sommige gevallen ook aan de hoofdslaapkamer. Afhankelijk van jouw keuze heb je 2 of 3 slaap/studeerkamers.

De open keuken is ingericht met een strakke opstelling en voorzien van een composiet werkblad en ATAG-combimagnetron, afzuigkap, inductiekookplaat, koelvriescombinatie en geïntegreerde vaatwasser. De complete badkamer wordt opgeleverd met een brede of dubbele wastafel, douche en tweede toilet. Splinternieuw en instapklaar!

In het complex én de appartementen zijn diverse (veiligheids)voorzieningen aanwezig, zodat je woonomgeving optimaal is voorbereid op eventuele thuiszorg. Met het oog op inbraakpreventie zijn tal van maatregelen getroffen, waardoor elk appartement het Politie Keurmerk heeft.

De voordelen van huren
Kiezen voor een huurwoning is kiezen voor comfort. Het onderhoud wordt voor je geregeld, zodat je nog meer kunt genieten van leuke dingen. Er zijn geen onverwachte lasten, hierdoor heb je meer financiële stabiliteit. En huren is flexibel, het geeft jou de vrijheid waar je behoefte aan hebt.

In de directe omgeving van Scala Medica 2, op maar 10 minuten loopafstand, ligt een supermarkt, verschillende restaurants, winkels en wandelroutes. Je wandelt van thuis uit zo langs de Stadsgracht met zijn monumentale panden en beschermde dorpsgezichten. In de brasserietjes langs de route geniet je van een cappuccino aan het water.

Tegenover het appartementencomplex ligt het modern en recent gezondheidscentrum Scala Medica met o.a. de apotheek, een fysiopraktijk en een praktijk voor logopedie. In combinatie met de geplande tweedelijnszorg in de commerciële ruimtes van jouw eigen complex biedt de directe omgeving dus een grote diversiteit aan zorg.

Vanuit Bunschoten sta je zo aan het Eemmeer, in Amersfoort, ’t Gooi of Nationaal Park De Hoge Veluwe. Diverse snelwegen en provinciale wegen zorgen voor een prima bereikbaarheid. Vergeet onderweg niet te genieten van de weidse typisch Hollandse uitzichten!


Bekijk de kaartweergave