Kaart

Huurwoningen in Breda

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Breda .Huren in Breda
Wilt u graag een woning huren in Breda? Dan helpen wij bij Actys Wonen u daar graag mee. Breda is een historische stad met een rijk verleden en daarnaast staat het altijd in de top-5 van meest gastvrije steden van Nederland. In Breda lopen het verleden, het heden en de toekomst hand in hand door de stad. Er zijn namelijk oude pronkstukken zoals de Onze Lieve Vrouwe Kerk en het Kasteel van Breda, maar er is ook moderne architectuur te vinden in de vorm van Poppodium Mezz en het MOTI (Museum Of the Image). Ook wat betreft wonen is Breda van alle markten thuis; van mooie moderne appartementen tot charmante oude huisjes, deze stad heeft het allemaal.

Wonen in Breda
Breda ligt in het westen van de provincie Noord-Brabant en behoort met een inwonersaantal van 180.000 tot één van de tien grootste gemeenten van Nederland. Breda is een sprankelende Brabantse stad met een sfeervol en historische stadshart. De inwoners zijn gastvrij, de monumenten prachtig en er ligt ruim vierduizend hectare natuur praktisch om de hoek waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast ligt Breda ook nog eens aan de A16, de A27 en de A58 en is de stad goed te bereiken met het openbaar vervoer dankzij een uitgebreid busnetwerk en twee treinstations.

Woningaanbod in Breda
Het woningaanbod in Breda is zeer divers. Een appartement in het bruisende stadcentrum of een huurwoning op steenworp afstand van het Valkeniersplein in Breda Zuid-Oost? Geen probleem! Staat de gewenste woning er toch niet tussen? Schrijf u dan nu in en ontvang het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Rotterdam, 088-0882100. Of stuur een mail naar rotterdam@actyswonen.nl.