Kaart

Huurwoningen in Borculo

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Borculo .Huren in Borculo
Wilt u graag een woning huren in Borculo? Dan helpen wij bij Actys Wonen u daar graag mee. In dit dorp in de Achterhoek is er aan rust en ruimte geen gebrek. In het gezellige centrum zult u slagen als u op zoek bent naar een leuke bovenwoning. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken. In De Koppel staan bijvoorbeeld veel grote nieuwbouwwoningen. Deze wijk is ruim opgezet, heeft veel speelvoorzieningen en is zeer kindvriendelijk.

Wonen in Borculo
Borculo ligt in de provincie Gelderland en telt op dit moment iets meer dan 10.000 inwoners. De sfeervolle stad is schilderachtig mooi en is omgeven door landelijk gebied. Borculo heeft haar inwoners veel te bieden. Naast de vele restaurants en winkels in het centrum heeft Borculo ook culturele voorzieningen. Daarnaast zijn er in Borculo veel nieuwe wijken in opbouw. Deze ontwikkeling gaat gepaard met de komst van vele nieuwe voorzieningen en werkgelegenheid. Bent u benieuwd naar woningen in de omgeving van Borculo? Kijkt u dan eens bij het woningaanbod van huurwoningen in het nabij gelegen Neede, Eibergen, Lochem of Groenlo.

Woningaanbod in Borculo
Het woningaanbod in Borculo is uiteenlopend en er is voor ieder wat wils. Een appartement in het schilderachtige centrum of een grotere huurwoning op steenworp afstand van de natuur? Het kan in Borculo! Staat de gewenste woning er toch niet tussen? Schrijf u dan nu in en ontvang het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.