Kaart

Huurwoningen in Bad Bentheim

Actys Wonen heeft op dit moment geen huurwoningen beschikbaar in Bad Bentheim .Huren in Bad Bentheim
Wilt u huurwoningen in Bad Bentheim bekijken? Dan bent u bij Actys Wonen aan het goede adres. We helpen u graag met het vinden van een woning in deze Duitse stad. In Bad Bentheim is een zeer divers aanbod van woningen te vinden. In het pittoreske centrum bent u op de goede plek als u een klein appartement te midden van alle bedrijvigheid zoekt. Als u liever wat groter en rustiger wilt wonen dan doet u er goed aan om het aanbod in de omliggende woonwijken te bekijken. 

Wonen in Bad Bentheim
Bad Bentheim is een Duitse stad vlakbij de grens met Nederland. Het ligt ter hoogte van Haaksbergen en veel Nederlanders uit Twente gaan hier wekelijks naar toe om te shoppen. Bad Bentheim heeft ongeveer 15.000 inwoners en is bekend door het eeuwenoude Kasteel Bentheim. De stad is zeer populair bij vakantiegangers en dagjesmensen. Bad Bentheim kent uitgestrekte natuurgebieden waar u lange wandelingen en fietstochten kunt maken en daarnaast zijn er ook vele kuuroorden. Naast de prachtige natuur heeft Bad Bentheim een gezellig centrum waar u eindeloos kan shoppen en heerlijk kunt eten. Klinkt wonen in Bad Bentheim ideaal, maar blijft u toch liever in Nederland wonen? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod van huurwoningen in het nabijgelegen Losser, Enschede of Eibergen.

Woningaanbod in Bad Bentheim
Het woningaanbod in Bad Bentheim is zeer divers. Een grote woning omgeven door groen huren of een ruime eengezinswoning huren in een rustigere buurt? Geen probleem! Mocht de gewenste woning er toch niet tussen staan dan kunt u zich nu inschrijven en ontvangt u het nieuwste woningaanbod als eerst. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het verhuurkantoor te Enschede, 088-0882100. Of stuur een mail naar enschede@actyswonen.nl.